Janni Bars schampoo för människor "Gold bar"

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Janni Bars schampoo är en ny och revolutionerande schampoprodukt som är handgjord på Irland med omtanke om miljön, och hälsan i fokus. Helt vegetabilisk och dessutom fri från palmolja. Inga plastförpackningar och inga starka kemikalier,  bara naturliga ingredienser. Inget vatten som vanligt schampo till stor del består av som ska transporteras omkring. Varje shampoo-bar är formulerad för att fungera mot olika hårproblem.

Om du tvekar att byta från vanligt schampo därför att du har torrt hår är detta schampot för dig. Den är huvudsakligen baserad på Kakaosmör, Sheasmör och Mangosmör. Dessa är alla extremt återfuktande och efter tvätt är håret silkeslent och man behöveringet balsam efteråt. Det är också tillsatt Ylang-Ylang olja för sin underbara doft och för att den ersätter stressoch ångest med en avslappnad känsla. 

Ingredients: Cocos nucifera, Helianthus annuus, Ricinus communis, Theobroma cacao, Butyrospermum parkii, Mangifer indicum, Cananga odorata

Coconut Oil, Sunflower Oil, Castor Oil, Cocoa Butter, Shea Butter, Mango Butter, Coconut Milk, Ylang-ylang essential oil. 

Weight: approx. 100 grams